Konferencije

10. konferencija o DOP-u i 11. dodjela nagrade Indeks DOP-a

Jubilarnom 10. konferecnijom o DOP-u obilježit ćemo desetljeće tradicije u području održivog razvoja i DOP-a.

 

PROGRAM

PRIJAVITE SE

Konferencija o DOP-u jedinstveni je događaj u našoj regiji  koji se bavi temama koje su neizbježne kako bi gospodarstvo, pa tako i društvo i država dugoročno napredovali.

Konferencija će se održati  20. i 21. studenoga 2018. godine u Hotelu EsplanadeZagreb pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

Na Konferenciji će se po 11. puta dodijeliti nagrada Indeks DOP-a. Indeks DOP-a je inicijativa za ocjenjivanje dobrovoljnih društveno odgovornih praksi hrvatskih poduzeća. Natječaj se provodi metodologijom koju su razvili HR PSOR i HGK, koja omogućava poduzećima objektivnu procjenu svojih društveno odgovornih praksi i usporedbu s praksama drugih.

Kao i prethodnih godina, i ovaj puta će na konferenciji sudjelovati domaći i strani stručnjaci koji će govoriti o dosezima i očekivanjima u području DOP-a te trendovima koji se očekuju u budućem razdoblju.

Pozivamo vas da podržite Konferenciju putem sponzorstva i time pomognete njenoj organizaciji i uspješnoj realizaciji. Za više informacija pogledajte Sponzorski paket.

Nadamo se da ćete nas podržati u njenoj provedbi i time doprinijeti promoviranju održivog razvoja.

Govornici na konferenciji

 

Za sudjelovanje na konferenciji je potrebno se prijaviti: PRIJAVITE SE

Kontakt i uvjeti sudjelovanja

 

 
 
 

Ostalo iz kategorije

Članovi
HR PSOR-a: