Skupovi

16. sjednica skupštine HR PSOR-a

U prostorima Konzumove Akademije u Zagrebu predstavljeni su novi članovi HR PSOR-a

 

Skupština HR PSOR-a održana je 21. ožujka 2013. u prostorima Konzumove Akademije u Zagrebu. Prezentirani su Izvješće o radu za 2012., Program rada za razdoblje 2013. - 2015., Plan rada za 2013. te  predstavljeni novi članovi: Ilirija d.d., Det Norske Veritas Adriatica d.o.o. i HEP- razvoj višenamjenskih nekretninskih projekata d.o.o.

U ime domaćina nazočne je  pozdravio Zvonimir Markovac, direktor Inženjeringa AGROKORA, a o društveno odgovornom poslovanju Konzuma informirao je Vladimir Bedeniković, izvršni direktor Područja kontrolinga.

Daria Mateljak, predsjednica UV-a, u pozdravnoj je riječi izrazila zadovoljstvo radom HR PSOR-a te istaknula da se tokom prošle godine najviše radilo na tri područja: kontaktima s brojnim predstavnicima tijela državne uprave, promicanju održivosti i društvene odgovornosti te ostvarenju stabilnog članstva.

Žarko Horvat, predsjednik Skupštine u svojoj je pozdravnoj riječi i kroz tekst pripremljen za Gospodarstvo i održivost iznio svoje poglede na trenutak u kojem se HR PSOR nalazi i u kojem djeluje

 
 
 

Ostalo iz kategorije

Članovi
HR PSOR-a: