(0)1 4836 650
ured@hrpsor.hr

AstraZeneca d.o.o. novi potpisnik Povelje o raznolikosti

AstraZeneca d.o.o. novi potpisnik Povelje o raznolikosti 1 - hrpsor Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj

Damir Nevjestić, direktror AstraZenece d.o.o, 26. veljače 2019. godine potpisao je Povelju o raznolikosti u prisustvu Mirjane Matešić, ravnateljice HR PSOR-a i Nikoline Škaron, menadžerice za pristup tržištu i korporativnu komunikaciju AstraZene

Posao ne smije biti samo mjesto gdje „morate“ provesti dio svog života, stoga u kompaniji AstraZeneca dajemo sve od sebe kako bismo stvorili izazovnu okolinu i time potaknuli kreativnost i učinkovitost naših zaposlenika.

GLOBALNA POLITIKA TVRTKE ASTRAZENECA: NAŠE RADNO MJESTO

ZAŠTO JE VAŽNO?

Cilj nam je pružiti izvrsno mjesto za rad, gdje se ljudi osjećaju poštovani, podržani i sigurni, kako bi naši različiti, jedinstveno talentirani zaposlenici mogli slobodno provoditi inovacije. Cijenimo snažne timove koji su strastveni u pomicanju granica znanosti. Održavanje našeg radnog mjesta sigurnim poslovnim okruženjem podržava i štiti naše ljude, imovinu i ugled te minimizira gubitke i poremećaje.

KAKO TO ČINIMO?

Promoviramo kulturu raznolikosti, poštovanja i jednakih mogućnosti, gdje individualni uspjeh ovisi isključivo o osobnoj sposobnosti i doprinosu tvrtki.

• Odnosimo se prema drugima pravedno, s integritetom, poštenjem, ljubaznošću, obzirom, poštovanjem i dostojanstvom, bez obzira na spol, rasu, nacionalnost, starost, spolnu orijentaciju ili druge oblike različitosti.

• Promoviramo inkluzivno okruženje u kojem svatko može dati najbolje od sebe.

• Naše odluke o novačenju, zapošljavanju, nagrađivanju, razvoju i promidžbi, temelje se isključivo na sposobnosti, iskustvu, ponašanju prema drugima, radnoj uspješnosti i demonstraciji potencijala povezanih s poslom.

• Razvijamo talente zaposlenika i podržavamo ih u ostvarivanju njihovog potencijala.

Ovisimo o otvorenom i hrabrom razgovoru kako bismo održali brzo poslovanje usklađeno s našim vrijednostima te kako bi se osiguralo da spoznamo svoje greške i naučimo iz njih.

• Prihvaćamo odgovornost za prepoznavanje i prijavljivanje bilo kojeg ponašanja za koje se sumnja da nije u skladu s našim vrijednostima ili politikama, tako da naša tvrtka može nastaviti služiti pacijentima. Možemo prijaviti anonimno, ako smatramo da je to potrebno.

• Zabrinutost prijavljujemo u dobroj vjeri i ne toleriramo odmazdu.

Promoviramo i održavamo sigurno, zdravo i bezopasno radno okruženje.

• Primjenjujemo učinkovite sustave upravljanja okolišem, sigurnošću i zaštitom zdravlja SHE (Safety, Health, Environment) kako bismo identificirali rizik i upravljali njime te održali jake performanse sustava SHE.

• Radimo isključivo s onima koji prihvaćaju standarde SHE koji su u skladu s našima.

Imovinu tvrtke koristimo na najbolji način te štitimo integritet naše imovine, uključujući tehnologiju i sustave, sve kako bismo unaprijedili našu znanost.

• Upravljamo imovinom učinkovito kako bi tvrtka iskoristila sve dobrobiti svoje pune vrijednosti.

• Upravljamo i prijavljujemo rizike po imovinu tvrtke, zaposlenike ili pacijente, kako bismo zaštitili ljude, tvrtku i vrijednost dioničara.

bookmarkmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram