(0)1 4836 650
ured@hrpsor.hr

Digitalizacijom rada HR PSOR se prilagođava trendovima

Kao i mnoge kompanije i organizacije i Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj ubrzano se prilagođava promjenama u načinu poslovanju uslijed pandemije koronavirusa. „Uvođenjem digitalnih alata i aktivnim radom na mrežnim stranicama HR PSOR-a i dop.hr te na pratećim društvenim mrežama svakodnevno informiramo članove i zainteresiranu javnost o trenutnoj situaciji u poslovnom svijetu i trendovima u održivom razvoju i društveno odgovornom poslovanju“, kaže ravnateljica HR PSOR-a Mirjana Matešić.

U četvrtak, 9. travnja, HR PSOR je održao razgovor s predstavnicima članova udruženja, koristeći online platforme za komunikaciju. Zaposlenici Ureda već neko vrijeme koriste ovu metodu za održavanje internih sastanaka, a ovo je prvi put da se ovakav oblik sastanka održao s većom grupom sudionika.

Tema razgovora bila je strategija poslovanja u vremenu koronavirusa, a aktivni sudionici su predstavili poslovne pozitivne prakse koje su implementirali u svojim kompanijama. Uz to, komentirala se i uloga HR PSOR-a u ovim zahtjevnim vremenima poslovanja.

Više o sastanku možete pročitati u jednom od članaka objavljenim u dvomjesečnom glasilu HR PSOR-a – Gospodarstvo i održivost (GiO) koji je po prvi put isključivo dostupan online, na moderniziranim mrežnim stranicama HR PSOR-a. Nakon 60 brojeva objavljenih u tiskanom i mrežnom izdanju, na posljednjem sastanku Upravnog vijeća odlučeno je kako će glasilo izlaziti samo u mrežnom izdanju.

Novi broj GiO-a pročitajte na poveznici: https://www.hrpsor.hr/gospodarstvo-i-odrzivost/

bookmarkmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram