(0)1 4836 650
ured@hrpsor.hr

Edukacija na temu društvene odgovornosti

Projekt ciklusa seminara za edukaciju na temu društvene odgovornosti kao alata u promicanju održivog razvoja razvijen je i pokrenut s privatnom konzultantskom tvrtkom MAP Savjetovanja, UNDP-em i Udrugom poslovnih savjetnika (UPS). Zamišljeno je da se ciklus seminara sastoji od 5 jednodnevnih tematskih cjelina koje pokrivaju odredene podteme održivog razvoja. Izrađeno je 5 modula slijedecih naslova: Općenito o održivom razvoju i društveno odgovornom poslovanju poduzeća, Ulaganje u zajednicu, Ulaganje u zaposlenike i prava zaposlenika, Okoliš i Nefinancijsko izvještavanje. Seminari su namjenjeni prvenstveno predstavnicima privatnog sektora a imaju za cilj obrazovati o održivom razvoju upravne strukture poduzeća kojima održivi razvoj nije primarna djelatnost.

Takoder će se za seminar pokušati zainteresirati predstavnici medija, nevladinih udruga, studenti i drugi. Cilj je povećati opće razumjevanje i jačanje svijesti o održivom razvoju. U sklopu projekta, od 27. do 29. listopada održan je u Terme Jezerčici u Donjoj Stubici trening za trenere (TOT). U ugodnom okružju u Terme Jezerčici raspravljalo se o sadržaju seminara te je rezultat druženja dorađen sadržaj modula te grupa konzultanata koji su osposobljeni za spomenutu edukaciju. Nakon dorade, konačni sadržaj seminara biti će izlistan u ponudi edukacija Udruge poslovnih savjetnika te samostalno ponuđen kompanijama koje žele dodatno obrazovati svoje upravne strukture.

bookmarkmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram