(0)1 4836 650
ured@hrpsor.hr

KAKO UVESTI POLITIKU RAZNOLIKOSTI

KAKO UVESTI POLITIKU RAZNOLIKOSTI 1 - hrpsor Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj

Pozivamo potpsinike Povelje o raznolikost i članove HR PSOR-a da nam se pridruže na treningu koji će s eodržati 5. studenoga 2019. godine u Zagrebu u Europskom domu, Jurišićeva 1.

Kako bi trening bio uspješan ograničili smo broj mjesta. Prijaviti se možete na povelja@raznolikost.hr

PROGRAM, 5. studenoga 2019. godine. 09:30 – 10:00 Registracija sudionika 10:00 – 10:15 Upoznavanje sudionika 10:15 – 11:00 Uvodno predavanje 11:00 – 11: 45 Kako uvesti politiku raznolikosti 11.45 – 12:30 Pauza za ručak 12:30 – 13:45 Kako uvesti politiku raznolikosti - nastavak 13:45 – 14:00 Zatvaranje Kroz nekoliko interaktviioh vježbi sudionici će imati priliku prepoznati izazove i prepreke na koej potencijalno mogu naići prilikom uspostave Politike raznolikosti u svoje organizacije.

O VODITELJICAMA TRENINGA

GABRIELLA WIIALA

Na trenutnoj poziciji poslovne direktorice u nagrađivanoj globalnoj agenciji za sadržajni marketing Spoon, Gabriella radi na strateškoj razini s velikim brojem klijenata u mnogim različitim granama industrije. Njeno stručno područje nalazi se u upravljanju međunarodnim računima i lokalnoj tržišnoj koordinaciji paneuropskih i globalnih računa. Ppredsjednica je odbora o organizaciji Povelje o raznolikosti Švedska, koja je dio mreže EU.

EMIRA RAMIC

Karijeru je započela kao novinarka, a danas radi kao urednica i voditeljica projekata u agenciji Spoon. Glavni fokus njenog rada je komunikacija održivosti i upravljala je s nekoliko klijenata i produkcija u svezi socijalnih, ekonomskih i ekoloških pitanja. Također posluje s klijentima u drugim područjima, poput IT-a i šumarske industrije. Socijalna pitanja poput jednakosti, raznolikosti i ljudskih prava također su njeni osobni interesi.

bookmarkmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram