Novosti

Trening o poslovnom sektoru i ljudskim pravima

Uvodni modul 10. prosinca 2019. Prilaz Gjure Deželića 30, Zagreb Voditeljica treninga: Mirjana Matešić, ravnateljica HR PSOR-a Jezik treninga: hrvatski jezik (HR)

 

Sudionici treninga upoznat će se s utjecajem poslovnog sektora na ljudska prava i načinima uvođenja ljudskih prava u poslovanje. Na primjerima će biti objašnjeno kako poslovanje može pozitivno ili negativno utjecati na ljudska prava i istaknut će se primjeri dobre prakse. Kroz detaljnu analizu Vodećih načela UN-a o poslovanju i ljudskim pravima, sudionicima će se definirati koje poslovne politike i procese je nužno implementirati u svoje poslovne planove kako bi se osiguralo da poštuju ljudska prava. Kroz interaktivne vježbe i na temelju stvarnih primjera, sudionici će naučiti pozicionirati svoju kompaniju unutar konteksta poštivanja ljudskih prava, definirati izazove i kreirati moguća rješenja za poboljšanje poslovnih politika kompanije.

Ciljana publika ovog treninga su menadžeri iz područja ljudskih potencijala i drugi stručnjaci koji u svojim kompanijama primjenjuju politike raznolikosti.

Sudjelovanje je besplatno, broj mjesta je ograničen! Prijave na: katarina.plecas@hrpsor.hr

PROGRAM

 
 
 

Ostalo iz kategorije

Članovi
HR PSOR-a: