Novosti

Sustainability - Future of Business

Hotel Excelsior Dubrovnik, 22. listopada 2018.

 

U Dubrovniku, 22. listopada 2018. godine, s početkom u 9:00 sati održati će se konferenciji na temu održivog razvoja, u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca i Global Compact mreže Hrvatska, u suradnji s United Nations Global Compactom. Konferencija će okupiti predstavnike Vlade Republike Hrvatske, državnih institucija i poslovnog sektora, te goste iz Ujedinjenih Naroda i preko 30 Global Compact mreža iz Europe, Sjeverne Amerike i s Bliskog Istoka. Ministri Vlade Republike Hrvatske iz pet resora ključnih za održivi razvoj, zajedno sa „SDG liderima“ iz poslovne zajednice, govorit će o budućnosti rada i održivog poslovanja, o dobrim praksama i inovativnim rješenjima poslovnog sektora za zaštitu okoliša, te o važnoj ulozi investicija u postizanju održivog rasta i razvoja cjelokupnog gospodarstva.

Predviđeno trajanje konferencije je do 14 sati, nakon čega će uslijediti prigodni domjenak.

Večer prije konferencije, 21. listopada 2018., održat ćemo prijem za sve sudionike konferencije i naše uvažene goste iz UN-a.

Za detaljnije informacije slobodno kontaktirajte gđu. Vali Marszalek, savjetnicu za održivi razvoj i društveno odgovorno poslovanje u Hrvatskoj udruzi poslodavaca, i direktoricu Global Compact mreže Hrvatska, mailom na vali.marszalek@hup.hr ili telefonski na broj 01/4897 566.

Svoj dolazak na konferenciju 22. 10. i prijem 21.10. molimo potvrdite na mail: hup@hup.hr 

 

 
 
 

Ostalo iz kategorije

Članovi
HR PSOR-a: