Novosti

11. konferencija o DOP-u i 12. dodjela nagrada Indeksa DOP-a

Konferencija o društveno odgovornom poslovanju godišnji je događaj koji okuplja, stručnjake, menadžere i lidere organizacija kako bi raspravljali o trendovima i izazovima u području DOP-a i održivog razvoja.

 

Već tradicionalno i ove godine, 19. i 20. studenoga, održat će se 11. konferencija o društveno odgovornom poslovanju (DOP) Konferencija je postala najznačajniji i jedinstveni događaj o ovoj temi u Hrvatskoj.

Konferencija će kao i prethodnih godina ugostiti domaće i strane stručnjake koji će govoriti o dostignućima i očekivanjima u području održivog razvoja te trendovima koji se očekuju u budućem razdoblju. S obzirom na okolnosti, glavna tema ove godine biti će Klimatske promjene. Sukladno trendovima u EU, ove godine posebne teme biti će pitanje politike raznolikosti te integracija Ciljeva održivog razvoja u regulatorni okvir Republike Hrvatske. Dotaknut ćemo se uloge gospodarstva u ostvarenju Ciljeva održivog razvoja te ima li u tome koristi za poslovanje. U drugom dijelu Konferencije koji je stručno-znanstvenog karaktera biti će prezentirani stručni i znanstveni radovi iz područja DOP-a, a naglasak je na iskustvima iz prakse koje dokumentiraju i predstavljaju stručnjaci iz gospodarstva.

Na ovoj Konferenciji, po 12. puta će se svečano uručiti nagrade Indeksa DOP-a koju HR PSOR dodjeljuje zajedno s Hrvatskom gospodarskom komorom. Očekujemo kao i do sada veliku vidljivost, popraćenost u medijima i velik interes institucija za ovaj jedinstveni događaj u području tema iz održivog razvoja.

DETALJNIJE O KONFERENCIJI

PRIJAVNICA

 
 
 

Ostalo iz kategorije

Članovi
HR PSOR-a: