(0)1 4836 650
ured@hrpsor.hr

Brošura o nefinancijskom izvještavanju

Nefinancijsko izvještavanje razvija se više desetljeća te je od prvotnih promotivnih izvještaja te izvještaja koji su se bavili samo jednim područjem utjecaja, vremenom preraslo u važan alat za procjenu odnosa kompanija prema svojim dionicima kao i ocjenu pristupa korporativnom upravljanju. Sve više izvještavanje se koristi kao alat za sustavno praćenje poslovanja, a time i prepoznavanje prostora za poboljšanje.

Kako bismo članovima HR PSOR-a, a i drugim čitateljima naše stranice, olakšali izradu izvještaja, saželi smo Standarde za izvještavanje Globalne inicijative za izvještavanje, u kratku Brošuru o nefinancijskom izvještavanju. Pokušali smo obuhvatiti sve najvažnije informacije kako bismo vam olakšali razumijevanje formata izvještavanja kako ga zahtijeva GRI te vam pomogli da uđete u ovu kompleksnu temu. Nadamo se da smo vam u tome barem malo pomogli.

bookmarkmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram