Novosti

Poziv na akciju

Naša europska partnerska organizacija CSR Europe uputila je otvoreno pismo europskim vođama država i vlada koje je potpisala koalicija od 250 europskih organizacija i poslovnih asocijacija, pozivajući na postavljanje održivog razvoja jednim od najvažnijih političkih prioriteta.

 

Naša europska partnerska organizacija CSR Europe uputila je otvoreno pismo europskim vođama država i vlada koje je potpisala koalicija od 250 europskih organizacija i poslovnih asocijacija, pozivajući na postavljanje održivog razvoja jednim od najvažnijih političkih prioriteta Open Letter to the EU Head of States and Governments.

Kako bi dali podršku svojim poslovnim asocijacijama, i poslovni lideri su pozvani da potpišu Poziv na akciju i time pokažu da žele:

  1. Ugraditi održivost u strategije i poslovne modele europskih poduzeća i njihovih poslovnih asocijacija.
  2. Razviti i osnažiti Suradničke platforme - sektorske i među-sektorske, na nacionalnoj, europskoj i međunarodnoj razini, kako bi se podržao razvoj i primjena rješenja za ostvarenje Ciljeva održivog razvoja.
  3. Doprinjeti europskom dijalogu za održivost s civilnim društvom i kreatorima javnih politika.

Budući da će u studenom nova Europska komisija započeti s radom, a 23. prosinca će novi Povjerenici dobiti svoja pisma sa zadacima, pozivamo vas da do 30. rujna na slijedećoj poveznici: POVEZNICA potpišete Poziv na akciju.

Time ćemo omogućiti da:

  1. CSR Europe preda naš Poziv na akciju liderima Europske unije i posebno Europskim povjerencima.
  2. Nacionalnim organizacijama da isti Poziv na akciju predaju svojim nacionalnim vladam, Europskim parlamentarcima i Povjerenicima.

 
 
 

Ostalo iz kategorije

Članovi
HR PSOR-a: