(0)1 4836 650
ured@hrpsor.hr

Pozivamo vas na #SDGSummit2020

Pozivamo vas na #SDGSummit2020 1 - hrpsor Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj

Priredila: Katarina Plećaš

Kako u svojoj državi ubrzati aktivnosti vezane na Ciljeve održivog razvoja?

Pozivamo vas na #SDGSummit2020 2 - hrpsor Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj

U organizaciji CSR Europe i mrežom nacionalnih partnerskih organizacija među kojima je i HR PSOR održat će se SDG samit od 26. do 30. listopada 2020. godine

Na samitu će se održati 55 okruglih stolova koji će okupiti lidere održivosti u svim sektorima i industrijama kako bi proširili suradnju na specifičnim izazovima #SDG.HR PSOR je suorganizator nacionalnog okruglog stola na temu Zelene javne nabave koji će se održati na hrvatskom jeziku 26. listopada od 13.30 do 14.30 sati. Na okruglom stolu će sudjelovati Mirjana Matešić, ravnateljica HR PSOR-a; Igor Čižmek, pomoćnik ministra u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja; Julije Domac, savjetnik Predsjednika RH Zorna Milanovića; Julija Škoro, voditeljica marketinga i komunikacija u Holcimu (Hrvatska) i Marta Brkić, direktorica Dvokut-Ecroa.


Pozivamo vas na #SDGSummit2020 3 - hrpsor Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj

HR PSOR je suorganizator europskog okruglog stola na temu Kružno gospodarstvo u lancu vrijednosti koji će se održati na engleskom jeziku 28. listopada od 15.30 do 17. sati. Jedan od sudionika ovog okruglog stola će biti Tihomir Premužak, generalni direktor Vetropack Straže i dopredsjednik skupštine HR PSOR-a.


Pozivamo vas na #SDGSummit2020 4 - hrpsor Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj

HR PSOR je, zajedno s Responsible Business Forumom, suorganizator srpskog nacionalnog okruglog stola na temu Pretvaranje otpadne hrane u donacije koji će se održati na engleskom jeziku 28. listopada od 13.30 do 14.30 sati. Pozdravni govor ovog okruglog stola održat će Biljana Borzan, zastupnica u Europskom parlamentu, a u ime HR PSOR-a sudionica će biti Kristina Klarić Rubčić, voditeljica korporativnih komunikacija Dukata.

Besplatno sudjelujte i registrirajte se kako biste mogli odabrati koji od okruglih stolova vas interesira, tko su govornici i ostali sudionici te budite informirani o aktivnostima i trendovima vezanim na Ciljeve održivog razvoja. Nakon registracije, primit ćete e-potvrdu od organizacije eventbrite.

Program cijelog samita

Svi govornici na samitu

bookmarkmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram